Σχετικά με εμάς

Η επιχειρηματικότητα στις μέρες μας δοκιμάζεται. Οι προκλήσεις είναι πολλές και οι επιλογές μας μέσα στην συγκυρία αυτή είναι πιο κρίσιμες από ποτέ. Οι άνθρωποι της RESET και το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας μας μπορεί να σταθoύν στο πλευρό σας καλύπτοντας ένα πλήρες φάσμα Επιχειρηματικής Συμβουλευτικής παρέχοντας υπηρεσίες που στηρίζονται στην γνώση στην εμπειρία και στην αφοσίωσή μας στο συμφέρον του πελάτη.

Γνωρίστε μας

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την Reset Consultants;

Γνωρίστε περισσότερα για την Reset Consultants μαθαίνοντας για το ανθρώπινο δυναμικό της!

Ευάγγελος Κοντζιάς

Διευθύνων Σύμβουλος / Ιδρυτής
Η προσδοκία του Ευάγγελου Κοντζιά είναι  η Reset Consultants να αποτελέσει την πιο σημαντική συνεργάτη της εταιρείας σας, τόσο στην ανάπτυξή της όσο και στις μακροχρόνιες επιδόσεις της. Ηγείται της εταιρείας, διαμορφώνει την στρατηγική της, και είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των πελατών, συνεργατών, υπαλλήλων και επενδυτών. Έχοντας  διατελέσει ανώτερο  εκτελεστικό στέλεχος σε μεγάλους ελληνικούς και διεθνείς οργανισμούς στοχεύει στο να πραγματοποιεί τους επενδυτικούς στόχους της κάθε εταιρίας σε απτά ρεαλιστικά αναπτυξιακά σχέδια.

Διαθέτει εκτενή εμπειρία στον χρηματοοικονομικό κλάδο και ειδικότερα  στην διαχείριση κεφαλαίων, στην  εταιρική χρηματοδότηση, στις εταιρικές αποτιμήσεις,στις στρατηγικές εξόδου, στις εταιρικές αναδιαρθρώσεις, στην αναδιάρθρωση δανεισμού καθώς και στον κλάδο διαχείρισης ακινήτων.

Είναι μέλος της Επενδυτικής Επιτροπής και παράλληλα  αποτελεί ενεργό μέλος του  Διοικητικού Συμβουλίου  όλων των εταιρειών που δραστηριοποιείται.

Γεώργιος Α. Αθανασόπουλος

Σύμβουλος / Ενέργεια
Ο Γιώργος Αθανασόπουλος είναι Ενεργειακός Οικονομολόγος. Είναι επαγγελματίας, γιά περισσότερα από 40 χρόνια, στούς τομείς του Πετρελαίου, του Φυσικού Αερίου, του Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου και του Συμπιεσμένου Φυσικού Αερίου. Βασιζόμενος στην επιστημονική του κατάρτιση έχει μεγάλη εμπειρία στον άκρως ανταγωνιστικό τομέα της Ενέργειας. Στον τομέα των υδρογονανθράκων, συμμετείχε για μερικά χρόνια, στις ερευνητικές γεωτρήσεις για την εξεύρεση πετρελαίου ή/και φυσικού αερίου (τόσο στην ξηρά όσο και στη θάλασσα), κυρίως στα έργα της ΔΕΠ Α.Ε στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς σταδιοδρομίας του εργάστηκε ως Διευθυντής και Γενικός Διευθυντής Οικονομικών (CFO), Χρηματοοικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, στη Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ) Α.Ε.

Διαβάστε Περισσότερα

Υπήρξε μέλος της εξειδικευμένης τετραμελούς ομάδας, η οποία πραγματοποίησε τη μελέτη «Ανάλυση και Αξιολόγηση του έργου του Φυσικού Αερίου», προς υποστήριξη του Τελικού Επενδυτικού Σχεδίου και της Οριστικής Απόφασης για την Εισαγωγή του Φυσικού Αερίου στην Ελλάδα.

Έχει χειριστεί τα οικονομικά, τη χρηματοδότηση και τις πηγές χρηματοδότησης για την κατασκευή του κύριου Συστήματος Διανομής Υψηλής Πίεσης Φυσικού Αερίου, των Κλάδων του Αγωγού Υψηλής Πίεσης, των Υπέργειων Εγκαταστάσεων, των Αγωγών Μεσης Πίεσης, όπως επίσης και του Τερματικού Σταθμού ΥΦΑ στη νήσο Ρεβυθούσα, στην Ελλάδα.

Έχει επίσης συνεργαστεί με διάφορα ελληνικά και ξένα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα μεταξύ των οποίων η «Ευρωπαϊκή Κοινότητα Άνθρακα και Χάλυβα», η «Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων» και η «Ευρωπαϊκή Τράπεζα Έρευνας και Ανάπτυξης». Είχε την εποπτεία και την παρακολούθηση της χρηματοδότησης των έργων του Φυσικού Αερίου μέσω των διαφόρων συνχρηματοδοτούμενων Κοινοτικών Προγραμμάτων, που σχετίζονταν με την υλοποίησή του, όπως: Το ‘Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς’, το ‘Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για την Ανταγωνιστικότητα και την Επιχειρηματικότητα’, το ‘Ευρωπαϊκό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφερειών’, τις ‘Κοινοτικές Πρωτοβουλίες’, το ‘Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας INTERREG’ και το πρόγραμμα ‘REGEN’.

Από το 2008 μέχρι σήμερα ειδικεύεται επίσης στην ανάπτυξη και εμπορία προϊόντων εφαρμοσμένης τεχνολογίας στους τομείς της Ενέργειας (LNG, CNG και φωτοβολταϊκά έργα), της Διαχείρισης Ενέργειας (εξοικονόμηση ενεργειακών πόρων, προστασία του περιβάλλοντος και εξοικονόμηση κόστους) και της Τηλεμετρίας Έξυπνοι Μετρητές (smart meters), Διαχείριση Ενέργειας Κτιρίων (BEMS), Τηλεμετρία Πλοίων (vessels’ telemetry) χρησιμοποιώντας στρατηγικές συνεργασίες με εταιρείες, που χρησιμοποιούν προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας.

Ο Γιώργος κατέχει πτυχίο στα Οικονομικά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.), πτυχίο στις Πολιτικές Επιστήμες του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Μ.Α. in Business Finance από το Exeter University, Αγγλία, και M.Sc. in Energy Economics από το Surrey University, Αγγλία. Μιλάει και γράφει άπταιστα Αγγλικά και Γαλλικά.

Ευάγγελος Παπαλιόλιος

Σύμβουλος / Ακίνητης Περιουσίας
Ο Ευάγγελος Α. Παπαλιόλιος έχει 15-ετή εμπειρία στο χώρο του real estate (Ελλάδας και Βαλκανικών χωρών). Κατέχει διεθνή πιστοποίηση ερευνητή αγοράς ακινήτων (RICS) και είναι μέλος των Σ.ΕΚ.Ε. (Σύλλογος Εκτιμητών Ελλάδος) και ΕΛ.Ι.Ε. (Ελληνικό Ινστιτούτο Εκτιμητικής). Έχει εργασθεί σε senior θέσεις σε Ελληνικούς και διεθνείς τραπεζικούς οργανισμούς (Όμιλοι Credit Agricole, Εμπορικής Τραπέζης και Alpha Bank), όπου ασχολήθηκε συμβουλευτικά με την προώθηση ακινήτων, την έρευνα και τις στρατηγικές αναλύσεις αγοράς ακινήτων, καθώς και τη διαχείριση ακινήτων. Διαθέτει μεταπτυχιακούς τίτλους από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας (MSc in Real Estate, MBA in Finance) και είναι πτυχιούχος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πάτρας.

Βάνα Βλαχοπούλου

Υπεύθυνη  Business Development, Greece
Με γνώμονα την επίτευξη αποτελεσμάτων έχει διατελέσει στέλεχος για περισσότερο από 20 χρόνια στην Ελλάδα και το εξωτερικό στους άκρως ανταγωνιστικούς τομείς της τραπεζικής, της λιανικής και της εταιρικής και προσωπικής ευεξίας. Θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο της ανάπτυξη της εταιρίας και την αύξηση των κερδών δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς με τους επιχειρηματικούς συνεργάτες, πελάτες και επενδυτές. Ως λάτρης των κλάδων με γρήγορη εξέλιξη, εντάχθηκε στην ICSI UK. Η ICSI UK είναι συμβουλευτική και διαπιστευμένη εταιρεία πληροφορικής και εκπαίδευσης που επικεντρώνεται στην προστασία εταιρικών πελατών από τους κινδύνους των σημερινών αυξανόμενων απειλών στον κυβερνοχώρο.Είναι κάτοχος διπλώματος σε Ψηφιακά Μέσα και Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης καθώς και πτυχιούχος International Business   από το George Washington University.

Θωμάς Γαζής

Senior Financial Officer
Ο Θωμάς Γαζής είναι οικονομολόγος και επικεφαλής Senior Financial Officer στην Reset Consultants.

Είναι απόφοιτος πανεπιστημίου Καλιφόρνιας και του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εξειδικευτεί στη διαχείριση πιστωτικού κινδύνου.

Έχει σημαντική εμπειρία στα χρηματοοικονομικά, έχοντας εργασθεί σε θέσεις ευθύνης σε τράπεζες, σε χρηματιστηριακές εταιρίες, καθώς και σε διάφορες μεγάλες επιχειρήσεις.

Παράλληλα, έχει συμμετάσχει στη δημιουργία και ανασύσταση οργανώσεων που αφορούν την κοινωνία των πολιτών και την επιχειρηματικότητα.

Αλέξης- Σπύρος Αθανασόπουλος

Senior Financial Officer
Ο Αλέξης- Σπύρος Αθανασόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Από τον Νοέμβριο του 2017 είναι Senior Financial Officer στη Reset Consultants – Corporate Advisory Co. Από το 2014 είναι επίσης Γενικός Διευθυντής στην Admin Energy Consulting Group P.C.

Είναι πτυχιούχος με “Λίαν Καλώς” των Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Το Μεταπτυχιακό του Δίπλωμα είναι στη Διοίκηση (MSc in Management), αποφοιτήσας με “Έπαινο” από το Πανεπιστήμιο Hertfordshire της Αγγλίας και με εξειδίκευση της διατριβής του στο Φυσικό Αέριο.

Έχει συμμετάσχει σε έργα Συμπιεσμένου Φυσικού Αερίου (CNG) και μελετών σε Φωτοβολταϊκά Πάρκα, καθώς και σε Eφαρμοσμένες Tεχνολογίες Συστημάτων Έξυπνης Τηλεμετρίας (Smart Telemetry), συμπεριλαμβανομένης της Τηλεμετρίας Πλοίων (Marine Telemetry).

Έχοντας εμπειρία λίγων ετών στoν τομέα του Asset Management, τον τελευταίο χρόνο συνεργάζεται με την Reset Consultants σε θέματα που σχετίζονται με Real Estate Owned (REOs) μιας από τις πιό αξιόπιστες τράπεζες της Ελλάδας.

Νικολέτα Ανδριοπούλου

Η Νικολέτα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς Βιομηχανική Διοίκηση και Τεχνολογία.

Είναι διαπιστευμένη με ISO 27001-Information Security Management Systems.

Εργάζεται στην Reset από το Φεβρουάριο του 2018.

Σωτηρία Ψωμά

Η Σωτηρία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόρινθο. Έχει σπουδάσει Λογιστική στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος. Έχει εργασιακή εμπειρία στον κλάδο του treasury και financial risk. Εργάζεται στην Reset από τον Ιανουάριο του 2019.

Αίτημα για διαβούλευση